Thank you for your patience while we retrieve your images.
Visitors 28
Modified 28-Aug-14
Created 28-Aug-14
8 photos

Nadat ik in het blad van het Landschap Noord-Holland had gelezen over een nieuwe fotohut bij Den Helder heb ik deze gereserveerd voor 26 augustus. Met mijn zwager ben ik die dag al vroeg vertrokken en was de hut snel gevonden.
Het weer was in eerste instantie bewolkt maar trok gaandeweg open. Het was alleen jammer dat er een straffe wind direct over de plas op de hut stond. De vogels zaten meest aan de overkant, achter de dijk in de luwte.
Al met al wel een leuke dag gehad en veel gezien, maar weinig gefotografeerd.
"Landschap Noord-Holland", Noord-Holland, Witgat, Balgzandpolder"Landschap Noord-Holland", Noord-Holland, Witgat, balgzandpolder, "Peter Bader""Landschap Noord-Holland", Noord-Holland, Witgat, balgzandpolder, "Peter Bader"Landschap Noord-Holland", Noord-Holland, Witgat, balgzandpolder, "Peter Bader"Landschap Noord-Holland", Noord-Holland, Witgat, balgzandpolder, "Peter Bader"Landschap Noord-Holland", Noord-Holland, Krakeeend, balgzandpolder, "Peter Bader""Landschap Noord-Holland", Noord-Holland, Krakeeend, balgzandpolder"Landschap Noord-Holland", Noord-Holland, Krakeeend, balgzandpolder, "Peter Bader"